кадри: Фейсбук/ Журналистката Илиана Беновска поиска публично кредит за 5 милиона

...
кадри: Фейсбук/ Журналистката Илиана Беновска поиска публично кредит за 5 милиона
Коментари Харесай

Беновска поиска от министър Петков 5 милиона от ББР за телевизия в YouTube

кадри: Фейсбук/ 

Журналистката Илиана Беновска изиска обществено заем за 5 милиона лв. от Българската банка за развиване от министъра на стопанската система Кирил Петков. Тя направи това обществено по време на негов брифинг и изясни, че това е действителен заем, само че желае цялата процедура да е обществен опит. Министърът отговори, че той е принципал на банката и не може да се намеси в нейната оперативна работа, само че прикани Беновска да се обърне към Управителния съвет на ББР.

Журналистката разгласява фрагменти от предизвикването към министъра, който разгласи, че банката ще стартира да раздава заеми до 5 млн. на дребни компании, в страницата си във Facebook.

На записа се вижда, че на няколко пъти се вършат опити Беновска да бъде заглушена от чиновници от кабинета на министъра. От своя страна Кирил Петков обаче изчерпателно дава отговор на всички нейни въпроси. В хода на разговора им, журналистката назовава служебният министър на стопанската система „ приветлив млад мъж ”, за което той ѝ благодари.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР